Над 1000 награди ще получат участниците в “88 коли за 88 дни”

88 мобилни телефона ще подари за Нова Година М-Тел на най-активните участници в SMS кампанията за лоялност “88 коли за 88 дни”. Първите от тях, които се отзоваха на поканата на компанията, получиха наградите си днес в централния офис на оператора. Сред тях бяха Румяна Йорданова, Любомир Христов и Мария Бонева от гр. София.
Статистиката показва, че най-високо е участието в играта от страна на столичани. Подаръци ще отидат още в Айтос, Асеновград, Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Габрово, Елин Пелин, Казанлък, Любимец, Монтана, Перник, Пловдив, Пробуда, Първомай, Силистра, Сливен, Трилистник, Търговище, Хасково и Шумен.
През януари, след края на викторината М-Тел ще подари награди на още 888 отнай-активните участници в рамките на цялата кампания.
Над 70 са вече спечелилите автомобил VW Polo до момента, а общият им брой до финала на викторината, на 13 януари 2008 г., ще бъде 101.
От 18 октомври 2007 г. до 13 януари 2008 г. всеки ден по един участник в играта печели червен Volkswagen Polo. За да участват в разпределението на автомобилите клиентите трябва да изпратят празен SMS до кратък номер 8888 и след това да дават верен отговор на въпроси, които ще получат на мобилните си телефони.
Повече информация може да се получи на интернет адрес www.88koli.com, в магазин на М-Тел или се обадете на безплатния номер 8888.

Коментар