Vega Secret Up – бърз 4-ядрен смартфон с голям екран

Vega Secret Up има голям 5,6-инчов екран с Full HD резолюция

Vega Secret Up има голям 5,6-инчов екран с Full HD резолюция

Южнокорейската компания Pantech попълни серията си от смартфони с нов модел. Vega Secret Up предоставя голям 5,6-инчов екран с Full HD резолюция и има сходни параметри с модела Secret Note, който се появи наскоро в търговската мрежа.

Устройството включва скенер за пръстови отпечатъци и поддържа мрежи LTE-Advanced, но няма стилус, за разлика от Secret Note. Цената на модела все още не е обявена, но се очаква да бъде по-ниска отколкото на Secret Note, тъй като хардуерните му характеристики за занижени.

Vega Secret Up стъпва на четириядрен процесор Snapdragon 800 MSM8974 с тактова честота 2,3 GHz, допълнен с 2GB RAM. Моделът има 16 GB вградена флаш памет и батерия с капацитет 3150 mAh. За сравнение, Secret Note използва същите CPU и батерия, но има 3GB RAM и 32GB флаш памет.

Новият смартфон разполага с 13-мегапикселова камера на гърба, която поддържа запис на Full HD видео, както и предна камера с резолюция 2,1MP за видео разговори. Устройството идва със задължителния набор от възможности за комуникация, вкл. WCDMA/GSM, Wi-Fi и Bluetooth.

Vega Secret Up ще се предлага на пазара в два цвята – черен и бял. Устройството работи под управление на операционна система Android 4.2.2 Jelly Bean.

Коментар