БТК зарадва пенсионерите с безплатни разговори

Безплатни разговори за пенсионерите обяви БТК. Промоцията важи до края на юни, съобщават от телекома.
БТК продължава да предлага промоционалния пакет „Стари приятели”, който е предназначен за хората от третата възраст. Офертата е достъпна за всички пенсионери с планове „У дома” и „Минимум”.
Най-много желаещи да станат част от групата „Стари приятели” са регистрирани в началото на есента, показва статистиката на телекомуникационната компания. Оттогава до края на годината броят на новите клиенти на плана се е увеличил близо пет пъти.
Ако решат да се възползват от предложението, клиентите на БТК ще говорят напълно безплатно с всички останали от групата „Стари приятели”, без ограничения във времето и продължителността на разговорите, като прибавят 1,80 лв. към месечната си сметка. За разговорите в „Стари приятели” не се заплаща първоначалната цена от 13 ст. за разговор.
„През изминалата година телекомът предложи за първи път безплатни разговори в рамките на обособена група от абонати. Дадохме пълна свобода на клиентите ни, като не ограничаваме нито броя на телефонните номера, които могат да се включат, нито минутите, които абонатът може да изговори безплатно. Всеки един от абонатите на „Стари приятели” вече може да говори без пари, колкото дълго пожелае с всеки номер от същата група из цялата страна”, обясни Голдер, Маркус Голдер, Директор „Маркетинг на фиксирани услуги” в БТК.
Активирането на пакета става във всеки БТК център, като клиентът трябва лично да заяви желанието си и да представи документ за право на пенсия. Планът се активира от първо число от месеца, следващ месеца на заявяването.

Коментар