Румънец стана търговски директор на Орбител

Румънският гражданин Тудор Босинчану зае позицията търговски директор в Орбител. В неговите отговорности е разработването и управлението на търговската политика на компанията, както и ръководството на търговския екип в София и регионалните представителства на Орбител в страната.

Тудор Босинчану е дипломиран магистър по специалността „Бизнес администрация” към Националния институт за икономическо развитие” (INDE) в Букурещ. Той има 13-годишен опит в областта на продажбите и мениджмънта – три години в Coca Cola Bottlers и R.J. Reynolds Tobacco и 10 години в компаниите от телекомуникационния бранш Vodafone и Nobel Ltd.
„Винаги търся предизвикателствата в живота. Българският пазар е динамичен и наистина предизвикателен от гледната точка на алтернативния телеком”, заяви Босинчану.
Съвсем скоро Орбител ще предложи няколко “изненади”, по думите на новия търговски директор на компанията.
Преди да започне работа в Орбител, Босинчану е заемал позицията изпълнителен директор на подразделението на Combridge за продажби на дребно в Румъния. Combridge, както и Орбител, е компания собственост на Magyar Telekom и част от Deutsche Telekom Group.

по темата: „Румънец стана търговски директор на Орбител”

добавете коментар...

  1. Дани

    Мммдааа…. Орбител затъва!

  2. villy

    abe aman! samo gluposti! Ungarcite si vuobrazqvat, 4e s tiq novonazna4enia 6te cufnat i vurjat – da, amane! Te zayova i v Orbitel ne se zadurjaha svestni hora i dobri profesionalisti. Orbitel qko zatuva!

  3. Сашо

    Едва ли ще им помогне.Нещата там тръгват надолу,а наклона е стръмен.

Коментар