БТК иска извинение от Люба Кулезич

letter-insБТК ЕАД публикува отворено писмо до медиите и ръководството на Нова телевизия, в което настоява водещата на предаването „На светло” Люба Кулезич да се извини за клевета по адрес на компанията.

Повод за писмото е днешното интервю на Люба Кулезич с Николай Бареков в ефира на Нова телевизия. Телекомът определя като откровена лъжа твърденията, че е поел разходите за наема на Зала 1 в НДК, където се проведе учредителният конгрес на партия „България без цензура”.

„БТК ЕАД няма нищо общо с финансиране на политически структури, в т.ч. „България без цензура”. Последното беше безапелационно доказано и в ефира на предаването „На светло” с показаните, и впоследствие публикувани онлайн договори и финансови документи, предоставени от политическата формация”, се казва в писмото.

БТК ЕАД настоява да получи официално и публично извинение от Люба Кулезич в национален ефир, като това не изключва възможността телекомът да заведе дело за клевета.

Компанията очаква също официалната позиция на ръководството на Нова телевизия. „Считаме, че е недопустимо да се използва възможността за влияние върху многохилядна аудитория по този непрофесионален начин, без да се потърси информация от страна на компанията ни”, посочват от телекома.

Коментари по темата: „БТК иска извинение от Люба Кулезич”

добавете коментар...

  1. Делчев 15-03-2014 г. 14:10

    Не знам кое е право и кое криво, ако г-жа Колезич е виновна , за това си има органи, които трябва да се произнесат,- а не ние да ПЛЮЕМ и да показваме нашето невежество.Има много други важни въпроси, които очакват своите отговори, като: Опитите да ни бъдат замазани очите, за безотговорността на управляващите, по случая с убития спец полицай в Лясковец. Както винаги се търси начин да се заобиколи същността на въпроса и да се търси вината в другите , а не във виновните, за неправилните решения, и погрешния подход, към дадената ситуация.Като казват,че най напред трябва да анализираме и тогава, ще излезем със становище от кого ще искаме оставки!?…. Това увъртане говори за безсилие!….Отговорните хора, щом направят някакъв гаф си подават на момента ОСТАВКАТА: Но на нашите величия им липсва такова качество, въпреки, че по тяхна вина има ЖЕРТВА и трима ранени спец полицаи, но дебелоочието не им позволява да предприемат тази кардинална стъпка. Изкараха убития ГЕРОЙ! да той е наистина герой , моите съболезнования към близките му: Но това, че ще го направят герой няма да го върне на семейството му, неговите деца, ще растат без баща,- а не техните!!??…
    В Асеновград в детската градина , където беше открита миша отрова в млекото на децата,- но нямаше никаква опасност за здравето на тези децата. Директорката на това заведение, която реално няма никаква вина за случилото се, постъпи като отговорен ръководител и веднага си подаде оставката, без да чака АНАЛИЗИТЕ!!??….. оставям вие да решите къде е ИСТИНАТА……..

    Сега ще ви предоставя едно четиво!

    БЪЛГАРЙО, МАЙКО НЕЩАСТНА!?

    Защо Българйо, майко мила?
    Глава си свела и си тъй унила.
    За синовете твои, за теб живота си що са дали.
    Ил за тез, що народа ни грабят и пари, трупат те на бали….

    От що се майко мила, ти срамиш.
    Заради честа поругана твоя, от продажниците наши.
    Които отричат героите, що за тях живота си са дали !
    Кат Левски, Ботев и Вапцаров, да очернят те желаят…

    С делата си тез хора жални, подлога на чужди стават.
    За пари и власт, майка си те продават….
    Не знайно как, уж за Българи себе си те считат?
    А земята си родна, продават без народа си да питат…..

    Турчеят се, а синове Български себе си наричат!
    Джамии и паметници културни, безвъзмездно те отстъпват.
    На актове нотариални се позовавати и в собственост чужда встъпват….
    Като казват, че дедите техни са ги построили!..

    А забравят, че кат поробители тук са те дошли!…..
    И от таз земя, що владяли са я пет века, нищо не им принадлежи…….
    Защото според логиката тяхна нелепа.
    Право над земята наша, преди тях.

    Имат: ТРАКИ, РИМЛЯНИ, ВИЗАНТИЙЦИ И Т. Н.
    Джамиите турски, на земите техни са построени…
    Неуточнено остава, актовете нотариални, от ТРАКИТЕ ли са ги придобили..
    Ил продажници наши са им ги дарили……..

    Не плачи майко, не тъжи, че живота наш, оказа се грешка!
    Всичко това се дължи на ГЛУПОСТТА ЧОВЕШКА……
    Пропускат Турците нещо, че Джумая Джамия в Пловдив.
    Построена е, върху РАЗКОПКИ ТРАКИЙСКИ И РИМСКИ……

    15-03-2014 г. Т. Делчев

  2. сенси

    Много са объркани нещата в милата ни Родина! Любица Кулезич, дъщеря на легендарен сръбски партизански командир, бивша членка на БКП и Боко от Банкя, също бивш член на БКП, една сутрин се събуждат демократи и почват яростно да громят довчерашните си другари.За какво им викате “Браво!”, какво вярно са казали, на какво им вярвате … Как правите разлика между добрите и лошите? Или просто като навити пружини повтаряте едно и също? Никъде в света няма издигнати паметници на ренегати.

  3. Т.Ботев

    Клоаката на българската журналистика са “Галерия” с Патрашкова и Дачков, Бареков и тем подобни.Всеки, които им се противопоставя го приветствам. В България няма 4 власти, има 4 проститутки, затова никога няма да се оправим.Трябва ни президентска република, с президент като Путин за да озапти олигарсите, грабили България за 20 години и все още ненаситни.Те са като ракови клетки, които ще унищожат организма, който ги храни (милата ни Родина) и когато тя започне да агонизира ще избягат от нея.

  4. Ева

    Размахването на договори и фактури не доказва с нищо кой е дал парите – то е ясно.
    Още от миналата година когато Бареков наблюдаваше “протестиращите” с хеликоптер.
    Никой не обясни откъде са тези пари както и после за обикалянето му из страната.
    Абсолютен мръсник! Политически проститутки той и всички които се присламчват към него! Не ми се вярва но би било много жалко ако някой му се хване на лъжите.

  5. батко ви

    Не знам кой крив,кой прав,но всеки трябва да се научи да стои зад думите си и да носи отговорност за казаното и ако лъже да си носи последствията.(отнася се и за Кулезич и за Бареов)

  6. Димитрова

    Браво Люба!

    Още днес ще си прекратя договора с Виваком. Много ги е заболяло, но когато ни изнудват и принуждават да плащаме ненужни услуги не ни чуват. Нямат никакъв морал!

  7. До Владев

    И Господ не може да ни помогне щом има хора, които вярват на такива като Бареков. Амин!

  8. ВЛАДЕВ

    НЕ СЪМ ФЕН НА БАРЕКОВ,НО МУ ВЯРВАМ,ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛЮБА КУЛЕЗИЧ.
    ТЯ Е ПРОДАЖНА ЖУРНАЛИСТКА.А ЩОМ СЕ ОБИЧАТ С БОЙКО БОРИСОВ НЕКА ДА СЕ-
    ВЗЕМАТ.КАКВО ЛИ ОТРОЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТИКВА И КУЛЕЗИЧ.

  9. Камелия Любомирова

    За какво да се извинява Люба Кулезич?За това,че нарича нещата с истинските им имена? Но така е в нашата държава,виновен е този който казва истината!

  10. Камелия Любомирова

    За какво да се извинява Люба Кулезич?За това,че каза истината! Но така е у нас ,виновни са тези който говорят истината!

  11. Anonymous

    Всъщност това бе едно много грозно предаване в което лъсна…цялата мръсотия на т.нар. ни журналистика. Люба Кулезич и подобните на нея “журналисти” са срам за журналистиката. Това са една група от хора , които са нагаждачи и лапачи. Няма независими медии в БГ. Каквито са ни политиците, такива са и журналистите….гнусни, срамни, лизачи….готови да унищожат всекиго само и само да вземат един лев в повече.Те знаят че т.нар. ни съдебна система, никога няма да ги осъди, щом т.нар. ни политици стоят зад тях. А бедния народ духа супата и проклина……..Господ да пази България…..

Коментар