Мах Телеком обяви разговори с цял свят за по-малко от стотинка

Макс Телеком намали наполовина цените на предплатената услуга МаxPhone. Разговорите по цял свят в мрежата на оператора вече са под една стотинка на минута. Сред най-евтините международни разговори остават тези със САЩ и Европа –0.14 лв/мин. към мобилни и фиксирани мрежи.
Гласовите услуги в мрежата с код 0999 позволяват където и по света дасе намира, потребителят да бъде избиран от всички мрежи в България на цената на национален разговор. Клиентите на предплатената услуга, които са в чужбина, могат да разговарят с мобилни и фиксирани номера без да плащат роуминг.
Така вече разговорите с фиксирани мрежи в България се таксуват на цена от 0.096 лв./мин., а тези към мобилни – 0.456 лв./мин., което прави МаxPhone най-евтината предплатена мобилна услуга в страната, посочиха от компанията.
МаxPhone може да се ползва през всяка една интернет мрежа, а телефонен номер и софтуерен интерфейс може да се изтегли от уеб страницата на Макс Телеком. Минималната сума за първоначално зареждане е 10 лева, а плащането става чрез www.ePay.bg.
Независимо откъде се ползва, интернет базираната телефонна услуга реално не напуска българската телекомуникационна мрежа за разговори, което предопределя и възможно най-евтино тарифиране на разговорите през нея с целия свят.

Коментар