WebCam Monitor превръща компютъра в система за видео наблюдение

WebCam Monitor е софтуер за откриване на движение, с който можете да наблюдавате своя дом, офис или други помещения. Програмата записва действие, предизвикано от движение или шум, в момента на засичането им.
Трябва само да свържете една камера към персоналния компютър, за да го превърнете в евтина система за видео наблюдение, която работи 24 часа в денонощието. Действията, наблюдавани от камерата, можете да виждате от всяко място с връзка към Интернет.
Софтуерът изпраща незабавно съобщение по електронната поща, заедно със снимка, веднага щом засече движение или шум. Можете да конфигурирате предупреждения като видео и аудио записване, снимки с дата и час, звукови аларми и изпращане на SMS. Системата автоматично изпраща записано видео, аудио и снимки към посочен от вас FTP сървър.
По-големи площи могат да се наблюдават ефективно с множество камери. Можете да конфигурирате отделни камери да започват и прекратяват наблюдение автоматично. Можете дори да задавате начало и край на сесии за автоматично наблюдение на седмични или дневни интервали. Всички наблюдавани действия се показват във регистрационен файл на събитията за бърза справка.
WebCam Monitor е пълноценен софтуер за видео сигурност с поддръжка на много камери и функции за дистанционен мониторинг и предлага добро решение за превръщане на настолния компютър в дома/офиса в умна система за наблюдение и контрол.
Ако това не е достатъчно, разгледайте професионалната версия Security Monitor Pro. Наред с много други предимства, тя може да наблюдава и записва едновременно с помощта на множество камери, а потребителят конфигурира настройките отделно за всяка камера.
Платформа: Win2000, WinXP, Vista
Официална страница:
www.deskshare.com
Даунлоуд: www.deskshare.com/wcm.aspx

Коментар