Yahoo дава неограничено онлайн място за данни

Онлайн хранилище за данни с неограничен капацитет въведе интернет компанията Yahoo, докато обмисля офертата за вливане в Microsoft.
От новото предложение могат да се възползват потребителите на хостинг услугата Yahoo Small Business. Те получават от своя доставчик дисково пространство на сървър в интернет, домейн име и специализирани средства за уеб разработки.
Досега потребителите на Yahoo Small Business можеха да избират от три тарифни плана на цени от 11,95 долара на месец до 39,95 долара с ограничен обем на онлайн дисковото пространство. На мястото на трите плана Yahoo въвежда само един, неограничен, с месечна цена 11,95 долара.
В цената влизат домейн име, 1000 пощенски акаунта и денонощна техническа поддръжка. Достъпните инструменти за уеб разработка позволяват и на потребители без сериозни познания в програмирането да създават професионално изглеждащи сайтове.
Yahoo твърди, че неограничено хранилище за данни и толкова много допълнителни услуги се предлагат на такава цена за първи път в хостинг услугите.

Коментар