DGM предлага безплатно тестване на виртуален сървър

Българската компания за виртуализация DGM вече дава възможност за двуседмичен безплатен тест на предлаганите от нея виртуални сървъри. Новата услуга „14 дни безплатен тест“ позволява на потребителите да вземат по-лесно решение дали да закупят виртуален сървър от компанията, като предварително се убедят в качеството на предлаганите услуги, нивото на поддръжка, както и в предимствата, които виртуализиращите технологии могат да предложат на бизнеса.
Услугата „14 дни безплатен тест“ включва 100% работещ Z или X виртуален сървър и дава възможност на потребителите да изпробват различните видове виртуализация, за да изберат технологията, отговаряща най-добре на нуждите им. Освен това за две седмици те могат да се запознаят с контролните панели HyperVM и LxAdmin. DGM е първата компания в България, която дава възможност за избор на виртуализираща технология.
„14 – дневното предложение е особено подходящо за стартиращи малки и средни офиси, защото те могат да започнат да работят веднага, без да се налага да закупуват скъпо оборудване. След изтичането на двете седмици, те имат възможност за закупят тествания виртуален сървър, запазвайки данните в него и така да продължат работа, като се възползват от ниските цени на виртуализиращите услуги, в сравнение със закупуване на собствени сървъри“, твърди Драгомир Денев, президент на DGM. Според него виртуалните сървъри могат да помогнат на една нова компания да стартира дейността си, спестявайки средствата за скъпо компютърно оборудване, но едновременно с това получавайки цялата функционалност и гъвкавост, необходима за развитието на дейността й.
„Тази услуга е също и израз на нашите принципи да бъдем по-различни и по-отворени към своите клиенти. Фирма DGM се стреми да наложи едно ново отношение както към фирмите на българския пазар, така и към хората по принцип. Отношение, което е базирано на дългосрочно партньорство, а не на стремеж към бърза печалба. Предлагането на 14 – дневен тестов период е крачка именно по този път на развитие“, убеден е Денев.

Коментар