Firefox 29 с нов интерфейс и по-интуитивно меню

Менюто за настройка във Firefox 29 е значително опростено и много по-интуитивно

Менюто за настройка във Firefox 29 е значително опростено и много по-интуитивно

Mozilla пусна финална версия на браузъра Firefox 29 с дългоочаквания интерфейс Australis. Добавени са и редица нови функции, които опростяват работата в интернет за потребителите на всички десктоп платформи.

Разработчикът набляга на по-опростената и бърза работа с Firefox, както и на по-лесното управление на разширенията и настройките на браузъра.

Australis е най-голямата промяна в интерфейса на Firefox за много време насам, която касае почти всичко – от общия вид на приложението до ъглите на самите иконки.

Табовете вече имат закръглени ъгли и потребителят може лесно да отличи активните от неактивните. Освен това панелът с табове е изчистен от всички ненужни елементи, което помага за прегледна работа с повече отворени табове.

Australis дава повече възможности за контрол от страна на потребителите според техните специфични изисквания. Новият интерфейс позволява повече индивидуални настройки, без да затруднява работата на неопитни потребители.

Менюто за настройка е значително опростено и много по-интуитивно, като любимите функции са събрани на едно място за бърз и лесен достъп, отбелязва Mozilla.

Версия 29 на Firefox отстранява и някои уязвимости, открити в предходните издания на браузъра. Разработчикът препоръчва на потребителите да инсталират новата версия на приложението възможно най-скоро.

Даунлоуд: Firefox 29

Коментари по темата: „Firefox 29 с нов интерфейс и по-интуитивно меню”

добавете коментар...

  1. Чайник

    Някой да направи подписка към Mozilla ще я подкрепят много хора – да се върне обратно statusbar който уж махнаха, но го оставиха под друго име Add-on Bar сега в FF 29 дори премахнаха и този Add-on Bar!

    Тази добавка връща statusbar / статус бара за новия Firefox 29
    Но защо за толкова просто нещо да се ползва добавка?

    The Addon Bar (restored)
    “https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/the-addon-bar/”

  2. Ани-чка- Червената -Аня

    Как да си го оправите обратно до v.28 която сте си свикнали?

    За обновилите го вече
    -Сваляне нпо старата 28 версия и overrite директно в/у новата което ви връща пълнофункционална v.28 напълно функционална и без ниакви промени в настройките ви стига да не сте деинсталирали преди упдейта 🙂

    При за- пусналите упдейт вече ,но все още нерестартирали за да се обнови до 29X..
    1/Folder options-Swow hiden files and folders /Unhide protected Operating system files

    2-C:\Users\вашият юзър нейм \AppData\Local\Mozilla\updates / триете всичко вътре в таз папка ,изключвате Автоматичният Update от
    Firefox/tools/options/Advanced/update /Slagate Never Check for Update и махате също всички отмтки други.
    Тва е 🙂
    Версия- 28 за Файърфокс -поседната читава на света 🙁

  3. Ани-чка- Червената -Аня

    Firefox версия 28 е последната здрава и читава версия на този браузър в който може да къстъмизирате аддони и тоолбарчета по ваше желание.
    Наистина има налична add -on добавка кпоято работи и за 29X ….като опитва да връща някакво подобие на старият инрерфейс ,но тва не е същото като пълноценната работта с браузър Firefox вече.
    Промените са генерални ,скоро плъгините му ще изчезнат и така 😉
    Имайте предвид ,че ГУгъл е РЕШИЛ ДА УНИЩОЖИ файърфокс КАТО БРАУЗЪР и унижощежието на пазарният му дял от над 25% е въпрос на време а това е именно начинът по който ще процедира с потребителите отсега нататък .

  4. Иван Иванов

    Някой да знае как мога да си върна Status bar-a на Лиско 29?

  5. много полезна информация

    много полезна информация – да не и позволявам повече да се обновява.
    последната фаерфокс значи е номер 28
    почивай в мир

  6. Мартин

    Е кво са, немога да си преместя Refresh бутона до back бутона ? трябва да се мъча да го нацелвам там квото е миниатюрно такова в другия край на лентата

  7. Mam

    Едно е сигурно всичко върви към сливане в 1 на Firefox и Chrome. От Google зависи те в момента все още плащат пари, за да съществува Firefox.

  8. Мдааа

    Инересно кое му е по-интуитивното и удобното на новия интерфейс….

Коментар