Prestigio въвежда гама портативни DVD плейъри

Нова гама устройства за мобилно развлечение пуска производителят на цифрови продукти за дома и офиса Prestigio. Преносимите DVD плейъри ще бъдат достъпни за партньорите на компанията в страните от Централна и Източна Европа, Средния Изток и Африка.
Новата линия е представена от три портативни DVD плейъри с различен размер на екрана. Всички модели разполагат с TFT дисплей с екранно съотношение 16:9, със сгъващ се към устройството панел за добра механична защита, когато не са в работно състояние.
Допълнително плейърите са снабдени с анти-шок защита, когато се използват, за да не се накъсва гледането на филм или слушане на музика по време на път.
PPDP370 е най-малкият модел с компактен 7-инчов екран. В средата на линията е PPDP585 с 8,5-инчов дисплей. Гамата завършва старшият модел PPDP710 с диагонал на екрана 10”.
Устройствата могат да възпроизвеждат DVD +R/-R/RW, CD-R/RW медии и поддържат медийни формати DVD-Video, Audio CD, Kodak Picture CD. Така те осигуряват не само преносимо кино, но са и мобилен джубокс.
В устройствата са вградени 1,5W стерео говорители и Dolby Digital декодер. Разполагат с извод за слушалки за персонално слушане и за свързване към усилвател за озвучаване на купона.
Допълнителни екстри са вграденият четец на флаш карти, аудио и видео изходи, както и USB за включване на множество носители на мултимедийно съдържание. Многоезично екранно меню осигурява лесна навигация в много функции и режими на ползване.
DVD-плейърите на Prestigio разполагат с презареждаема батерия, която осигурява до 3 часа работа на устройството. Снабдени са както със захранващ адаптер, така и с 12V адаптер за кола.
Комплектът включва дистанционно, аудио/видео кабел и инсталационно CD, както и чанта за носене и за закрепване на джаджата към облегалката на предната седалка.
„Prestigio потвърждава своята насоченост към пазара на потребителска електроника. Новите устройства вече за налични в дистрибуторския канал и може да се поръчват у нас,” коментира Любомир Бабуров, продуктов мениджър за Prestigio в АСБИС България.  
Prestigio DVD плейърите идват с 2-годишна международна ограничена гаранция. Препоръчителната цена на дребно за PPDP370 (7”) е 222 лв. с ДДС. PPDP585 (8.5”) струва 245 лв., а PPDP710 (10”) – 324 лв.

Коментар