Уебсайтът на vivatel с допълнителна секция за всички меломани

vivatel разработи и пусна изцяло нова секция на корпоративната си уебстраница vivatel stars: http://www.vivatel.bg/bg/vivatel_stars.php. Секцията съдържа информация и видео клипове за български звезди, разделена в 9 подсекции: Орлин, Нина и Калин, KariZma, Мариана Попова, Любо, Star Tatooed, Svetlyo and the Legends, Румънецът и Енчев, и D_2. Всяка подсекция включва видео клипове, песни и информация за българските музикални звезди, с които мобилният оператор е реализирал съвместни проекти. Меломаните могат да чуят популярни песни и да гледат видеоклипове на изпълнителите в секцията vivatel stars без опцията да ги теглят като файлове.  
Наред с новата секция на сайта, мобилният оператор вече активира и функцията RSS за всички свои настоящи и бъдещи клиенти, които искат да получават актуална информация за текущи промоции и тарифи за частни и бизнес абонаментни и предплатенипланове, както и за новини, свързани с компанията. Абонаментът за RSS става на следният линк http://www.vivatel.bg/bg/rssindex.php или от главната страница на сайта www.vivatel.bg.
“Разширяването на функционалността на корпоративната ни уебстраница е постоянен проект, чиито етапи следват логически изключително бързото развитие на Интернет средата и променящите се изисквания на потребителите. Разработването на допълнителната специална секция за изпълнителите, с които си партнираме, е част от стратегията ни да развиваме проектите си всеобхватно и да предоставим добавена стойност на всички наши клиенти, които обичат съвременната българска музика. От друга странна RSS опцията е иновативно решение за един корпоративен сайт като този на vivatel. Тази нова функция обаче ще улесни значително, както нашите клиенти, така и всички медии, които следят развитието на компанията, тъй като vivatel е динамична компания и генерира новини с различна тематика, но сериозна интензивност”, заяви Мария Тойчева, мениджър „Маркетингови комуникации”.
RSS (Really Simple Syndication) е технология, която извлича и събира на едно място новини и информация от различни интернет страници. Получените чрез RSS новини се обновяват автоматично, така че търсената актуална информация е достъпна в реално време. При използването на RSS не е нужно да се отварят интернет страниците, на които са поместени новините. Достатъчно е да се прегледа съдържанието на използвания RSS четец (познат още като „агрегатор”), който ще извлече необходимата информация. RSS четецът може да е самостоятелна програма, надбавка/plug-in към друга програма (Интернет браузър например) или да е организиран в Web (като интернет страница, която няма нужда от допълнително инсталиране на софтуер).

Коментар