Samsung стартира онлайн магазина Galaxy Apps

Samsung Galaxy Apps стартира с над 300 достъпни мобилни приложения за потребителите на смартфони

Samsung Galaxy Apps стартира с над 300 достъпни мобилни приложения за потребителите на смартфони

Samsung пусна очаквания онлайн магазин Galaxy Apps с над 300 мобилни приложения за потребителите на смартфони с корейската марка. В сравнение със своя предшественик Samsung Apps, новият уеб ресурс съдържа приложения, които позволят по-голяма персонализация на мобилните устройства. В допълнение, Samsung Galaxy Apps ще функционира като платформа за различни промоции и отстъпки.

Магазинът има интуитивен интерфейс и три секции – Best Picks, Top и For Galaxy. Първата позволява лесно намиране на препоръчваните приложения и промоции, докато Top показва най-популярните приложения с възможност за разглеждане по популярност, дата и цена.

Секцията For Galaxy включва до четири подсекции – Galaxy Gifts предлага специални приложения само за Galaxy устройства, а в Galaxy Essentials са събрани основните приложения за Galaxy. Третата секция Apps for Professionals е дом на бизнес приложенията и всички останали услуги за Galaxy устройствата. И накрая, Galaxy Specials съдържа приложения, създадени с помощта на Samsung SDKs (пакетите за разработка на софтуер).

Samsung Galaxy Apps ще бъде достъпен за повече от 130 милиона потребители от 161 страни по целия свят, съобщи корейският производител.

Коментар