Zmartframe превръща всеки екран в сензорен

Zmartframe добавя само 17 мм към дебелината на монитора, за да го превърне в сензорен

Zmartframe добавя 17 мм към дебелината на монитора, за да го превърне в сензорен

Повечето монитори и телевизори, използвани в момента, не реагират на докосване. Всеки от тях обаче може да стане сензорен с помощта на нов продукт, известен като Zmartframe.

Тъч рамката се прикрепя към монитора или екрана на РС от типа „всичко в едно”  и добавя сензорна функционалност към него. Единственото ограничение е в диагонала на екрана – технологията е приложима за 19-, 22- и 24-инчови дисплеи във формат 16:9.

Zmartframe може да превърне в сензорен и стария ни телевизор, благодарение на вградения Android PC с 8GB сторидж, 1GB RAM и двуядрен процесор ARM Cortex A9 с тактова честота 1,2GHz.

Устройството се захранва през USB, когато работи на компютър с Windows, или от електрическата розетка, когато е под Android. Свързването към USB порт автоматично активира режима Windows, а използването на HDMI връзка активира Android.

Zmartframe може да се придобие чрез краудфъндинг платформата Indiegogo за $130. Устройството добавя 17 мм към дебелината на монитора и реагира на докосване за 8 милисекунди, с точност от 2 мм.

Коментари по темата: „Zmartframe превръща всеки екран в сензорен”

добавете коментар...

  1. Иван

    “Xaxa” първо си направи труда да провериш, и тогава коментирай. Размера на рамката е точно 17 мм. – множко си е, ама, ако някой се нуждае от подобна функционалност, ще се прежали.

  2. Хаха

    Много дебело 17 мм. Нещо не сте в час с мерните единици .

Коментар