“Бронирана” видео камера излиза на пазара

Компанията Axis Communications пусна на пазара обезопасена камера за видео наблюдение с моментално завъртане, наклон и увеличение. 212 PTZ-V е вандалоустойчива и издръжлива версия на компактната Pan/Tilt/Zoom камера 212 PTZ, която предлага пълен преглед в панорамен режим и моментално движение и увеличение с фиксирана резолюция.
Axis 212 PTZ-V няма подвижни части, които да се износват, използва качествен широкоъгълен обектив и 3-мегапикселов сензор, съобщиха от дистрибутора Солитрон. Това гарантира до 3-кратно моментално увеличение и преглед с постоянна резолюция (до 640х480 при 30 кадъра в секунда), както и огромна площ на наблюдение в панорамен режим и автоматично патрулиране.
Със своята метална основа и издръжливо прозрачно покритие, Axis 212 PTZ-V е решение за защитена от вандалски прояви камера. Тя е подходяща за инсталиране на предизвикателни позиции в училища, магазини, салони за обслужване на клиенти в банки и други места, където погледът върху цялата пространствена площ е от значителна важност. Възможността за моментално завъртане и увеличение позволява бърз и прецизен контрол над подозрителните дейности.
Благодарение на вградения микрофон, моделът поддържа двупосочен звук с аларма със звуково активиране, IPv6 протокол и различни нива на сигурност и достъп. 212 PTZ-V осигурява доказателствен материал чрез запис на едновременни Motion JPEG и MPEG-4 потоци. Камерата се отличава с компактен дизайн и лесна инсталация и поддръжка.

Коментар