С парти за феновете си Az-Jenata.com празнува шести рожден ден

На 8 март 2008 г. – Международният ден на жената – електронното женско списание Az-Jenata.com ще отбележи шестия си рожден ден с голямо парти, специално за своите читатели и приятели.
Водеща на купона ще бъде Виктория Керин, ще има много подаръци и награди, добро настроение, а 20 от най-активните фенове на сайта ще получат специални грамоти за особени заслуги. Ще бъдат показани и най-добрите снимки от фото-конкурса на Az-Jenata.com „Щастлива, щастливи“, в който взеха участие 140 почитатели на сайта. 
„Нашите читатели винаги са били най-голямото ни богатство. Затова решихме, че най-добрият начин да отпразнуваме шестия си рожден ден е да бъдем заедно на 8 март.“, сподели г-жа Жюстин Томс, създател и главен редактор на Az-Jenata.com.
Лъчезарните снимки от конкурса „Щастлива, щастливи“ подкрепят разбирането, че днес българката е щастлива жена, споделено от 13% от посетителите на Az-Jenata.com, взели участие в проведената наскоро в сайта анкета. 30% са на противоположното мнение, а според по-голямата част (57%) тя е щастлива, но може би не много. Същата тема е основа и на дискусията между 8 успели жени, които ще се съберат сутринта на празничния ден, отново по инициатива на Az-Jenata.com, на дамска закуска в ресторант Fancy в София Сити Център.
За последната една година Az-Jenata.com успя да:
         създаде истински активна общност – регистрираните потребители на форума на Az-Jenata.com са вече над 10500 като те публикуват средно 38 нови мнения дневно, а стартиралата точно преди една година Женска блогосфера се разрастна и в момента събира най-новото от 37 интересни блога, списвани от жени;
         удвои аудиторията си и днес достига до над 12 000 жени всеки ден и 340 000 всеки месец.
         стартира няколко нови рубрики сред, които „Зелените страници“, посветени на екологията;
         утрои съдържанието си – по 6 нови статии всеки ден, два пъти повече фото погледи, 70 нови видео погледа;
          инициира и проведе 16 нови конкурса с награди, в които взеха участие над 5000 от читателите на сайта;
         продължи да отделя време и усилия, за да подкрепя социално важни кампании и инициативи.
Екипът на Az-Jenata.com благодари на своите читатели, приятели и партньори за подкрепата и удоволствието да сме заедно вече шест години!

Коментар