Стартира регистрацията за „Дни на Майкрософт 2008”

Стартира регистрацията за участие в най-голямата техническа конференция в календара на Майкрософт България за 2008 г. – „Дни на Майкрософт 2008”, която ще се проведе на 24-25 април в Интер Експо Център.
На седмото издание на конференцията се очакват над 800 участника, сред които ИТ мениджъри и консултанти, мениджъри на проекти, софтуерни инженери, мрежови и системни администратори и разработчици на софтуер.
Основен акцент в програмата ще бъдат новите продукти и технологии на софтуерния гигант: Windows Server 2008, предстоящата версия на Microsoft SQL Server 2008, решения за управление на бизнес процесите – ERP и CRM, Visual Studio 2008 и др. Лекциите ще се водят от български и чуждестранни лектори и ИТ експерти.
Конференцията е отворена за участие, като желаещите могат да се регистрират на официалния сайт на събитието – www.msbgregistration.com и сами да съставят своята програма, като заявят кои лекции от кои сесии искат да посетят.
Организаторите се предвидили зона за лабораторни упражнения, където специалистите ще могат да тестват функционалността на продуктите.

Коментар