Стартира бонус клуб на АСБИС за партньори на Acer

Дистрибуторът АСБИС България обяви старта на нова партньорска програма за дилърите на Acer у нас. Четири нива на партньорства предвижда т.нар. “ASBIS Bonus club powered by Acer”, стана ясно на дилърски семинар вчера в София.
Попадането на дилърите в едно или друго ниво ще зависи от продажбите на мобилни решения с марката Acer на тримесечна основа. Така например, при минимален брой продажби от 15 броя лаптопи, партньорите ще получават сребърен статут, който им дава право на 0,5% бонус рабат.
Златното ниво изисква продажби на поне 25 броя мобилни компютъра за тримесечие, като бонусът тук е 1%. Следващото ниво е платинено, което се достига при 50 лаптопа, а бонусът се качва на 1,5%.
И накрая, при продажби на минимум 100 броя мобилни решения за тримесечие, дилърите ще стават VIP партньори, за които бонус рабатът е 2%.  
Първоначалното класифициране по нива ще се извърши на базата на продажбите само през март, като изискванията ще бъдат намалени три пъти, съобщи Пламен Цанков, продуктов мениджър за Acer в АСБИС България.
Сервиза на компютрите Acer, закупени от дилъри на АСБИС, ще извършват двата оторизирани центъра Контракс и ЛМ Сервиз, които разполагат с общо 35 обекта в страната.
Освен обявяването на бонус клуба, АСБИС поднесе на дилърите подробна информация за продуктовите планове на част от своите партньори производители, вкл. AMD, Acer, Kingston и Targus.

Коментар