ТЕЦ “Марица Изток 2” обяви голям търг за ИТ техника

Енергийното предприятие ТЕЦ Марица Изток 2 обяви голяма обществена поръчка за компютърна техника по четири обособени позиции.
Първата от тях предвижда периодични доставки на общо 60 броя работни станции, 75 монитора и 60 непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS). Продуктите трябва да се доставят до 20 дни след подадена заявка от възложителя.
Втората обособена позиция е свързана с доставки на 10 броя преносими компютри с 36 месеца гаранция. По третата позиция предприятието търси доставчик на 5 броя сървъри още толкова UPS устройства.
Последната обособена позиция в търга обхваща доставките на 30 боря монохромни лазерни принтера, 10 цветни лазерни и 20 монохромни лазерни мултифункционала принтер/скенер/копир.
Изисква се участникът да представи сертификат по ISO 9001:2000 или еквивалентен, ако е производител. Участник, който не е производител, представя заверено копие от сертификатите. Кандидатите трябва също така да покажат сертификат за съвместимост на предлаганите изделия с използваната операционна система, а продуктите да присъстват в Windows Hardware Compatibility List.
Срокът за подаване на оферти от кандидатите за изпълнители по търга е 8 май. Прогнозна стойност на поръчката не е обявена.

Коментар