Новата версия на AVG 8.0 привлече голям интерес на CeBIT

AVG Technologies, водещ разработчик на софтуер за сигурност в Интернет, демонстрира последната версия на многократно награждаваната си гама продукти на CeBIT минала седмица. AVG 8.0 беше официално пусната в продажба в края на февруари и предлага на потребителите широка гама от нови и подобрени способности за защита, включително защита в реално време срещу заплахи в мрежата.
AVG 8.0 е проектирана, за да защитава потребителите от настоящите и бъдещи заплахи, без да влияе на производителността на системата, задача, която стана значително по-лесна чрез изцяло наново проектирания потребителски интерфейс и включването на удобния тулбар на AVG Security. „Новите Active Surf-Shield и Search-Shield на AVG, придобити чрез закупуването на Exploit Prevention Labs през миналата година, се оказаха особено интересни за посетителите на изложението”, казва Милослав Коренко, директор на отдел „Маркетинг” в AVG Technologies. „Получаването на окончателен доклад по сигурността за всеки уебсайт, който планират да посетят, е много привлекателен за хората."
Стотици посетители на CeBIT също така се забавляваха с необикновеното шоу на бармана на щанда на компанията. Коктейли, именувани на продукти на AVG, се приготвяха веднага пред очите на посетителите на изложението и бяха на разположение за изпробване на място.  „Свежият вкус на коктейлите AVG беше точно толкова добър, колкото и качеството на марката AVG”, добавя Коренко. „Тази година CeBIT беше изключително успешно за AVG, а вълнението от шоуто на бармана съответства  на вълнението, което съпровождаше  пускането в продажба на AVG 8.0.”
Продуктите на AVG Technologies сега защитава повече от 70 милиона компютърни потребители в целия всят. Доставчикът на изтегляния CNet съобщава, че AVG е една от 20-те най-изтегляни програми на всички времена. Също така AVG Technologies наскоро спечели наградата Ruban d’Honneur, която оценя компанията като една от най-новаторските компании в Европа. Компанията също така е финалист на тазгодишните Европейски бизнес награди.
За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД

Коментар