Globul ще спонсорира Prista Oil Rally Team през сезон 2008

GLOBULще спонсорира отбора на Prista Oil Rally Team през сезон 2008 и ще подкрепя отбора в неговите участия в общо 18 състезания от рали шампионатите на Европа и България, както и в националния пистов шампионат.
По силата на подписаното споразумение, логото на GLOBUL ще присъства върху автомобилите и екипите на състезателите на Prista Oil Rally Team, които ще участват в рекламни кампании и инициативи на мобилния оператор.
Отборът на Prista Oil Rally Team за сезон 2008 в състав Крум Дончев, пистовият състезател Боби Борисов и румънския пилот Дан Гъртофан и автомобилите на тима Subaru Impreza N14 и Mitsubishi Lancer Evo бяха официално представени пред медиите на пресконференция в София. Специален гост на събитието бе Томи Макинен – четирикратен световен рали шампион и президент на Tommi Makinen Racing – фирмата, която подготвя автомобилите на Prista Oil Rally Team за предстоящия сезон.
Петя Стоянова, директор „Корпоративен маркетинг” на GLOBUL, пожела успех на състезателите в предстоящите състезания и им подари последен модел мобилни телефони.
„За нас е удоволствие да бъдем партньори на един от водещите български отбори в моторните спортове. По всичко личи, че 2008 г. ще бъде наистина специална Prista Oil Rally Team и ние сме щастливи, че можем да помогнем на отбора и да споделим техния успех. Пожелаваме на Prista Oil Rally Team много призови класирания и много късмет през сезон 2008”, заяви г-жа Стоянова.

Коментар