Новите технологии на Dell представени и в Плевен

Последни технологии от Dell, Canyon и Prestigio бяха представени в Плевен от системния интегратор Инфонет по време на семинар-обучение.
“Идеята за представяне на водещи ИТ фирми и техните продукти се обмисляше отдавна и сега се осъществи с помощта на Dell и официалния дистрибутор АСБИС България,” каза Цветомила Начева, управител на Инфонет.
Във фокуса на срещата бяха новите мобилни и настолни компютри на американския производител, както и налаганата от системния интегратор собствена марка PC Vario. Решения за цифровия дом и офиса от Prestigio и компютърни аксесоари с марка Canyon допълниха програмата на семинара.
„За нас е важно новостите в ИТ индустрията да стигат по-близо до нашите местни партньори и клиенти. Смятаме, че това би ги подпомогнало във взимането на правилното решение при покупка или обновяване на техниката”, допълни Начева.
Линията Vostro на Dell е насочена към нуждите на най-бързо растящия сегмент от пазара – малкия и среден бизнес. На 22 април Dell пуска директните услуги Branded Services, съобразени с индивидуалните изисквания на отделния клиент, съобщи  Александър Александров, представител на компанията за България.
В домашния сегмент търсенето се определя от желанието на ползувателите за уникалност и неповторимост, подчерта Александров. На тези изисквания отговаря гамата Inspiron с 8 основни цвята и 12 десена, разработени от дизайнерите на Dell.
Външни дискове на Prestigio с елегантен кожен корпус и капацитет до 250GB, както и дигитален портфейл с вграден супер-компактен харддиск с 1,8-инчов носетел и капацитет до 100GB привлякоха вниманието на плевенската аудиотория. Наред с това, от Prestigio лансираха и решения за автомобилисти – GPS навигатори GeoVision 350 и GeoVision 430.
Марката Canyon беше представена от АСБИС с ценово изгодни аксесоари: VoIP комплекти за разговори в Интернет, МР3 и МР4 плейъри, USB флаш-памети до 16 GB, както и с линия РС за домашни потребители, решена изцяло в бяло и оранжево.

Коментар