Перси въвежда иновативна платформа на Supermicro

Цялата система е поместена в 2U форм-фактор, който поема до 4 модула и поддържа два процесора

Цялата система е поместена в 2U форм-фактор, който поема до 4 модула и поддържа два процесора

Интеграторът на сървърни решения Перси започна да предлага новата платформа EVO: RAIL на основния си партньор Supermicro. Решението беше представено за първи път на световната конференция VMworld 2014 в Сан Франциско.

EVO: RAIL е супер интегрирана платформа, която укорява развитието и оптимизира производителността на виртуализирани среди. Това мащабируемо решение включва възможности за инсталиране на изчислителна мощ, оперативна памет, устройства за съхранение и мрежови контролери в комбинация с „горещо заменяеми” резервирани захранвания.

Цялата система е поместена в 2U форм-фактор, който поема до 4 модула и поддържа два процесора. Платформата е подходяща за бързо изграждане на виртуални среди, частни/хибридни облаци, изпълнение на приложения за крайни потребители и поддръжка на корпоративни клонове.

Нейният дизайн напълно изключва нуждата от прекъсване на работата на приложенията по време на планирана профилактика или отказ на диск, мрежов контролер или хост, както и при ъпдейт на софтуера на VMware.

Чрез решението EVO: RAIL потребителите в България могат да ускорят своите разработки или просто да получат скалируема и интегрирана система от последно поколение, коментира Мартин Филев, технически директор в Перси.

Коментар