HTC Desire 620 излиза скоро на пазара у нас

HPC Desire 620 има 5-инчов екран и младежко излъчване с двуцветен акцент

HPC Desire 620 има 5-инчов екран и младежко излъчване с двуцветен акцент

Смартфонът HTC Desire 620, представен тази седмица от тайванския производител, ще излезе скоро на българския пазар. Моделът ще се предлага от първото тримесечие на 2015 г. в големите търговски вериги и от мобилните оператори, съобщи HTC. Цената все още не е обявена.

Desire 620 с двуцветен акцент наследява Desire 610, като съчетава характерния дизайн на серията с подчертано закачлив външен ръб. Отличава се също с качествени задна и предна камери за снимане във висока резолюция.

„Новият HTC Desire 620 притежава най-доброто от двата свята – свеж, младежки дизайн с мощен процесор и супер-бърза свързаност”, каза Николай Нанков, регионален директор на НТС за България и Македония. По неговите думи, HTC Desire 620 е избор за любителите на забавления.

За да заснеме всяка сцена, групова снимка или селфи с високо качество, HTC Desire 620 залага на основна 8-мегапикселова камера и 5-мегапикселова предна камера с автоматичен фокус и продължително заснемане. Опцията за заснемане на видео във формат 1080p на предната и задната камера го прави особено подходящ за видео разговори.

Видеото и снимките могат да се видят в детайли на 5-инчовия дисплей с висока резолюция, а функцията HTC BlinkFeed дава достъп до последните новини и постове в социалните мрежи.

Desire 620 стъпва на процесор Snapdragon 410 от Qualcomm и работи под управление на операционна система Android 4.4 с интерфейс HTC Sense 6 за по-добро видео и гейминг изживяване и плавен преход между различните екрани. При стрийминг или сваляне на телевизионни предавания и видеоклипове, ако е налична 4G мрежа, Desire 620 осигурява скорост на сваляне до 150Mbps.

HTC представи и модела Desire 620g, който има същия закачлив дизайн, 5-инчов екран с висока резолюция и допълнителната гъвкавост с поддръжката на две SIM карти. HTC Desire 620g разчита на осемядрен процесор с тактова честота 1,7GHz и работи под управление на Android 4.4

Коментар