Acer показа у нас новия „2-в-1” хит Aspire Switch 12

Новият „две в едно” модел Aspire Switch 12 предоставя 12,5-инчов IPS екран с резолюция Full HD

Лек, удобен и с върхова производителност е новият хибрид на Acer – Aspire Switch 12. Устройството от типа „две в едно” съчетава функциите на таблет и ноутбук и дебютира днес пред българска аудитория.

„Това е нашата еволюция на „две в едно” устройствата”, заяви Данаил Вълков, мениджър на Acer за България. Освен с подобрения в дизайна за повече удобство, новият модел идва с последно поколение процесор Intel Core за върхова производителност и по-дълъг живот на батерията.

Acer Aspire Switch 12 може да работи в пет режима: ноутбук, таблет, палатка (наклонен за по-комфортно гледане), дисплей (за гледане отдалеч) и десктоп (с отдалечена безжична клавиатура).

12,5-инчовият IPS екран има резолюция Full HD и Gorilla Glass покритие от последно поколение. Специално за творците е предвидена активна писалка.

Новият флагман на Acer в категорията „две в едно” вече е достъпен на пазара у нас на цена от 1400 лв. за конфигурация с 4GB RAM и 128GB SSD.

12 пъти са нараснали продажбите на "две в едно" устройства от Acer на нашия пазар за една година, съобщи Данаил Вълков

12 пъти са нараснали продажбите на „две в едно” устройства от Acer на нашия пазар за една година, съобщи Данаил Вълков

Продажбите на подобни устройства с марката Acer са нараснали 12 пъти на пазара в България през последната година, съобщи Данаил Вълков. Това се дължи както на подобренията в дизайна, така и на приемливите цени.

„Две в едно” устройствата са удобни, тъй като могат да се ползват и като класически ноутбук с клавиатура, и като таблет. Моделите на Acer, в частност, имат магнитен механизъм, с който клавиатурата се откача и закача изключително лесно.

Коментари по темата: „Acer показа у нас новия „2-в-1” хит Aspire Switch 12”

добавете коментар...

  1. monster

    Acer е номер 1, без да парадира!!!

  2. LTE_4G

    важен е тренда

  3. Ivaylo Borisov

    “12 пъти са нарастнали продажбите през последната година” ами то това с 12-те пъти е много относително защото при 100 бройки 12 пъти са 1200 бройки което си е нищо

Коментар