Новият W890i идва с последни технологии от Sony

Sony Ericsson представи най-новия Walkman телефон W890i, създаден да достави на меломаните мултимедия в движение. Ултратънкият и стилен апарат идва с 2 GB музикална памет и 3.2-мегапикселова камера.
W890i включва функция SensMe за избор на музика, която съответства на настроението. В него потребителите могат да съхраняват до 1800 песни в двугигабайтовата памет. Стерео слушалките в подходящ цвят и вградените стерео колони на W890i осигуряват качествено музикално изживяване.
Телефонът предлага най-новото в Walkman технологията – Walkman Player 3.0, до който се стига с едно натискане на бутона, и интуитивно навигиране в музикалната колекция. С W890i потребителите могат не само да подредят песните си по изпълнител, албум или визулно с Album Art, но и да изберат музика според настроението си. Функцията SensMe автоматично разпределя музиката според темпо и звучене, като позволява създаване на списък от песни, които съответстват на емоциите.
Walkman телефонът W890i предлага удобството за увеличаване на обема на паметта, когато музикалната колекция нарасне. В комплекта заедно с телефона е наличен 2GB Memory Stick Micro (M2) за 1800 песни. Моделът, предоставя, разбира се, и FM радио.
С HSDPA възможностите на W890i свалянето на музика е до четири пъти по-бързо, отколкото с обикновено 3G устройство, подчертават от компанията. Отварянето на интернет страници също е по-бързо и по-лесно. Телефонът е напълно съвместим с мобилното забавление PlayNow на Sony Ericsson – музика, игри, мелодии или wallpapers. Всички те са достъпни за сваляне директно на телефона или чрез компютър.
Освен със собствените си вградени стерео колони, W890i е напълно съвместим с много от последните музикални аксесоари на Sony Ericsson, включително и преносимия Bluetooth високоговорител MBS-100 и стерео Bluetooth слушалките HBH-DS220.
W890i Walkman поддържа HSDPA/UMTS 2100 и GSM/EDGE 850/900/1800/1900. Телефонът се очаква на някои пазари в Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка през първото тримесечие на 2008 г. в три цвята – черно еспресо, мока кафяво и искрящо сиво.

Коментар