ESET пусна безплатен софтуер за диагностика

Ново приложение за пълна системна диагностика и със свободен достъп за потребителите пусна компанията ESET. Нейният SysInspector изследва различни аспекти от елементите на операционната система, включително текущи процеси, съдържание на регистри, стратиращи програми и мрежи.
Програмата генерира детайлна картина на системата в реално време, до ниво процеси и драйвери на устройства. Получената по този начин информация спестява време и усилия по идентифициране на проблема и източника му, обясниха от ESET.
С приложението за сканиране на зловреден код системните администратори и служителите от поддръжката в компаниите могат по-бързо да диагностицират машините, софтуерните компоненти и възникналите проблеми в мрежата. SysInspector е базиран на напреднали евриситики, които осигуряват проактивната защита в решенията за информационна сигурност на ESET.
Приложението е със свободен достъп и може да бъде свалено от eset.bg безплатно. Съвместимо е с Windows 2000/XP/Vista/2003 и изисква 35 MB RAM и 3 MB свободно място на диска.

Коментар