Майкрософт се довери на НР за представяне на най-новите си решения

За седма поредна година конференцията “Дни на Майкрософт” осигурява предимството на потребителите да се запознаят и да тестват най-иновативните и ефективни решения и продукти, с които да оптимизират дейност си. И за пореден път Майкрософт се доверява на Хюлет-Пакард и разчита на НР продуктите за демонстрацията в максимална степен на възможностите на най-новите софтуерни решения. 
”Дни на Майкрософт’08 – Увеличете преднината” е най-мащабната конференция на Майкрософт България, която събира ИТ мениджъри и консултанти, мениджъри на проекти, софтуерни инженери, мрежови и системни администратори и разработчици на софтуер. Целта на “Дни на Майкрософт” е да предостави максимум полезна информация, която да помогне на специалистите да разгърнат своя потенциал и да допринесат за успеха на бизнеса си, както и реална възможност да тестват 3-те нови версии на продукти на Майкрософт: Visual Studio 2008, SQL Server 2008 и Windows Server 2008. Възможностите на новите решения могат да бъдат тествани на специално изградената НР лаборатория от 25 мощни компютри HP Compaq dc5800 Business PC, където участниците в конференцията ще могат да се запознаят с възможностите на продуктите на Майкрософт.
За изграждането на лабораторията Хюлет-Пакард България предоставя 25 настолни компютри HP Compaq dc5800 с Intel Core 2 Duo процесори, 250 HDD, 1 GB RАМ и DVD/RW, оборудвани с 19-инчови монитори НР L1908w. HP Compaq dc5800 са сертифицирани с EPEAT™ Gold – най-високия клас в система EPEAT™ за оценка продуктите спрямо тяхното екологично изпълнение. Продуктите, сертифицирани с EPEAT Gold, включват различни характеристики, които подпомагат фирмите да намалят въздействието на бизнеса си върху околната среда.
HP Compaq dc5800
Новият настолен бизнес компютър HP Compaq dc5800 предоставя надеждна технология, инструменти за продуктивност и функции за сигурност, създадени за безпроблемната работа на бизнеса.
Доказани водещи технологии, като Intel чипсет и процесор от ново поколение, и приложението за енергийно управление SURVEYOR, помагат на потребителите на dc5800 да ограничат температурата на процесора и енергийните си разходи, както и да управляват по-ефикасно енергийното потребление и sleep настройките на компютъра си за по-дълъг живот на системата.
HP Compaq dc5800 предоставя и допълнителни функции за управление и сигурност за по-добрата защита на IT инвестициите на компаниите. Тези функции включват достъп до набор от клиентски инструменти за управление от една интегрирана конзола, минимум 12 месеца жизнен цикъл на продукта, едно софтуерно изображение за употреба в рамките на цялата платформа – независимо от модела и конфигурацията, както и конфигурации за съвместима употреба в системите на глобални корпорации.
Опциите за сигурност на dc5800 включват вграден TPM 1.2 за предоставянето на по-висока защита на данните и ограничен системен достъп чрез хардуерно-базирано криптиране. Опционалният софтуер за сигурност HP ProtectTools допълнително подсилва защитата на IT инфраструктурата.
Освен с изградената НР лаборатория, Хюлет–Пакард участва в конференцията и с щанд, на който участниците имат възможността да се запознаят с най-новите продукти на компанията – HP Compaq nw4550, HP Compaq nw4600, HP Compaq 8710w и HP Color LaserJet CP6015.
HP Compaq nw4550
HP Compaq nw4550 e настолна работна станция, разработена за потребители във всички пазарни сегменти, които търсят стабилно решение, за да покрият основните си бизнес нужди. Устройството е с AMD Opteron™ 1000 series процесор с HyperTransport™ технология, HP 250 GB 7200 rpm SATA 3.0Gb/s NCQ хард диск и 2 GB оперативна памет и е отличен избор за разработване на всичко – от маратонки до състезателни автомобили, анимирани герои и дълбоководни подводници и управляват всичко – от акции на стойност милиарди долари до високоотговорни ИТ среди.
HP Compaq nw4600
HP Compaq nw4600 e настолна работна станция, разработена да отговорят на високите изисквания на отрасли като софтуерния дизайн, архитектурата, HD видео, гейм индустрията, научното моделиране и нефтодобива. Устройството е с Intel Core 2 Duo E6850 процесор, HP 250 GB 7200 rpm SATA 3.0Gb/s NCQ хард диск и 2 GB оперативна памет. Устройството е с висока енергийно-ефективна производителност и позволява на бизнеса да работи по-ефективно.
HP Compaq 8710w
HP Compaq 8710w e 17-инчова мобилна работна станция, която комбинира възможностите за визуализация на графичен контролер от следващо поколение NVIDIA Quadro FX 1600M и 512 MB видео памет с мощността на Intel® Core™ 2 Duo процесор, 120 GB 7200 rpm SATA хард диск и оперативна памет 2 GB RAM 667 MHz DDR2 SDRAM. HP Compaq 8710w е най-мощната мобилна работна станция, която се предлага на пазара и е най-добрият избор за специалисти, нуждаещи се от висока производителност, съчетана с гъвкавостта на мобилното устройство.
HP Color LaserJet CP6015
HP Color LaserJet CP6015 е най-мощният, продуктивен и икономичен цветен лазерен принтер в портфолиото на НР. Той е разработен за едновременно използване от повече от 15 потребители – технически и дизайн специалисти, работещи в големи корпорации, които искат да достигнат едновременно максимални нива на производителност и изключително качество на цветовете. Високата скорост от 41 страници в минута за цветен или черно-бял печат, при първа страница за по-малко от 11 секунди, както и автоматичният двустранен печат, достигат високи нива на производителност, удовлетворяващи дори и за най-взискателните потребители, които имат нужда от професионално качество на документите с резолюция от 1200 x 600 dpi.

Коментар