Globul обявява фотоконкурс за абитуриентите

GLOBUL организира забавен конкурс за снимки за всички, които искат да споделят емоциите от абитуриентския си бал. Сюжетът на снимките, с които можете да участвате във фотоконкурса е вашият абитуриентски бал, независимо дали сте от випуск 2008 или сте завършили училище в предишна година. Конкурсът има две категории – FUN и FRESH, като всеки участник може да се включи с по 3 снимки за всяка категория.
За участие във фотоконкурса трябва да се регистрирате на www.myfreshlife.net/. Снимките, с които може да се включите, трябва да бъдат във формат JPG, с резолюция 72 dpi и големина не повече от 550 KB. Не забравяйте да измислите и оригинално заглавие на вашите снимки, за да увеличите шанса си в състезанието!
Фотоконкурсът на GLOBUL стартира на 1 май, а последният ден, в който можете да се регистрирате за участие е 15 юни. Победителите се избират от посетителите на интернет страницата www.myfreshlife.net, които могат да оценяват и гласуват за всяка една от качените снимки. Скалата на оценките варира от 1 до 5, като всеки може да гласува еднократно за дадена снимка. И в двете категории FUN и FRESH се излъчват по трима победители, които ще получат награди от Sony Ericsson.  Първа награда за категория FUN  е мобилен телефон Sony Ericsson Z555, а за категория FRESH – мобилен телефон Sony Ericsson W350. Наградата за второ място и в двете категории е мобилен апарат Sony Ericsson Т280, а третата – стерео колонки Sony Ericsson MPS-70.
Печелившите участници в конкурса ще бъдат обявени на 20 юни 2008 г. на www.myfreshlife.net и уведомени лично. На интернет страницата на конкурса можете да откриете и пълната информация за условията и провеждането му.

Коментар