Обновлението iOS 8.2 причинява редица проблеми

Повечето оплаквания от iOS 8.2 са свързани с времето за автономна работа

Повечето оплаквания от iOS 8.2 са свързани с времето за автономна работа

Редица потребители останаха недоволни от обновлението iOS 8.2 за iPhone, iPad и iPod touch. В социалната мрежа Twitter, официалния форум Apple и други уеб ресурси се чуват оплаквания от работата на устройствата след ъпдейта.

Повечето оплаквания са свързани с времето за автономна работа, което според потребителите, е намаляло значително след инсталиране на iOS 8.2. Посочват се случаи, при които устройствата работят само по 6 часа на батерия.

Вторият най-често споменаван проблем е работата с браузъра Safari. След обновлението, браузърът е престанал да реагира при докосване. Проблемът може да се отстрани, като се нулират историята на уеб-търсенето и настройките на устройството.

Наблюдават се и проблеми с достъпа през Wi-Fi, работата с iMessage, пощенските приложения и някои приложения от App Store, свързването през Bluetooth и нивото на сигнала от мобилните мрежи. Като цяло, списъкът от проблеми е необичайно голям след подобен ъпдейт.

Нещо повече, потребителите са недоволни и от това, че Apple е добавила в iOS 8.2 реклама на умния часовник Watch, продажбите на който ще започнат в края на април. Проблемът е, че приложението не може да се изтрие, тъй като явно е със статут на системно.

Коментари по темата: „Обновлението iOS 8.2 причинява редица проблеми”

добавете коментар...

  1. Иван

    Горните са идиоти – Андроид 5 още не може да достигне 3% дял на инсталацийте, тия плачат на чужд гроб! Гроздето е кисело пичове! :))

  2. Хаха

    Apple (Br. Spears style): Ops, I shited it again.

  3. Жоро

    ХАхаХХАхаха

Коментар