80 хиляди Prima пакета продадени с топки Adidas

04/08/2006 – Мобилтел
80 хиляди Prima пакета продадени с топки Adidas
80 хиляди Primaпакета с подарък реплика на официалната топка на Световното първенство по футбол – Adidas Teamgeist, бяха продадени по време на специалната промоция на М-Тел по случай на първенството. Така беше поставен своеобразен рекорд за България. Търсенето надмина всички първоначални прогнози. Наличните пакети за ползване на предплатената услуга на оператора бяха изкупени за броени дни. Топките Adidas се продаваха в комплект с Prima пакет с включени 27 лева време за разговори.
Няколко Prima пакета с подарък предлагаше М-Тел през юни и юли. Освен футболните топки, момчетата получаваха като подарък Костенурките Ninja. Момичетата пък предпочетоха популярната игра WINX. Една от най-търсените в момента е „Prima лятно време” – комплект от 2 карти с 22 лв. време за разговори за всяка и подарък – талон за гориво от „Петрол” на стойност 5 лв. Цената за минута разговор между двете карти е само 9 ст.
Преди дни, успоредно с едноименното турне, на което М-Тел е основен спонсор, стартира и най-новата промоция на Prima – „Звездите на Планета”. Клиентите й получават и специален подарък – голям календар със звездите на турнето.

Коментар