Софтуер възстановява бързо Exchange пощата

Нов софтуер на компанията Acronis възстановява повредени инсталации на Microsoft Exchange към работен режим. Acronis Recovery for MS Exchange позволява на потребителите да възстановяват Microsoft Exchange в работен режим обратно към точката преди срива, без да трябва да преинсталират Exchange. С една единствена стъпка процесът връща базата данни на Exchange към последното познато добро състояние точно преди срива, обясниха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
В допълнение, възстановяванията са по-бързи, а архивираните файлове са по-малки, благодарение на способността на Acronis да работи на ниво индивидуални имейли, файлове, папки и пощенски кутии, а не с цялото Exchange приложение.
Мейл сървърът Microsoft Exchange съдържа сторидж групи, записи на събития, пощенски кутии, общодостъпни папки, имейли и други компоненти, които формират данни. С Acronis Recovery for MS Exchange, възстановяването на данни от имейли, било то индивидуални писма, пощенски акаунти или цялата база данни, може да бъде направено от всеки вид архиви, включително от база данни и от индивидуално архивирани пощенски акаунти (brick-level).
В случай на хардуерен срив, потребителите могат да използват новия продукт, който е тясно свързан със софтуера за архивиране Acronis True Image Echo с Universal Restore, за възстановяване към напълно различен хардуер и много бързо да направят Exchange сървъра отново работещ.
„Ако нещо се случи на Exchange сървъра, първи приоритет е да направите електронната поща отново работеща, колкото е възможно по-бързо. Acronis Recovery for MS Exchange драстично намалява времето за възстановяване след бедствие от часове на минути. Специално създаден продукт за архивиране като този помага на бизнеса да създава програма за възстановяване след бедствие, която осигурява високо ниво на защита и осигурява инструменти, за да гарантира непрекъснатост на работния процес”, казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis.
Английската версия на Acronis Recovery for MS Exchange ще бъде на разположение през юни 2008 г. от Acronis и риселърите на компанията по целия свят. Препоръчителната крайна цена на производителя започва от 769 евро на сървър.Acronis Universal Restore струва още 229 евро на сървър.

Коментар