До 200 включени минути в Tънката тарифа на vivatel

Двойно повече включени минути за безплатни разговори в мрежата на БТК и vivatel ще получат клиентите на Тънката тарифа на vivatel. Новите абонати ще говорят безплатно по 200 минути на месец към vivatel и фиксирани оператори за първите три месеца от срока на договораси, ако станат абонати в периода от 12 май до 7 юли 2008.
След първите три месеца, абонатите ще разполагат с по 100 включени минути месечно за разговори към vivatel и БТК. Всички съществуващи клиенти на Тънката тарифа, също ще могат да използват своите безплатни минути както за разговори към vivatel, така и към фиксирани мрежи от 12 май.
Абонатите на Тънката тарифа на vivatel ползват най-ниската абонаментна такса за мобилни услуги. Само срещу 5 лв. на месец, те разполагат със сто безплатни минути към vivatel и БТК, а след тяхното изчерпване, минута разговор се таксува по 16 стотинки към vivatel и БТК и 40 стотинки към останалите мобилни оператори. Цената на SMS e 14 стотинки. Офертата е валидна при сключване на договор за 2 години.
Както и при останалите абонаментни планове на vivatel, така и при Тънката тарифа се запазва минималното първоначално тарифиране на разговорите от 30 секунди. Неизразходваните минути се прехвърлят за следващия месец, като те не могат да надвишават броя на минутите, включени в плана.
От средата на миналия месец клиентите на всички мобилни оператори могат да станат абонати на vivatel без да загубят телефонния си номер. Така всички клиенти могат да се възползват от разнообразните предложения на най-младия мобилен оператор.
С услугите на vivatel можете да се запознаете в БТК центровете и всички магазини на търговските вериги Jeff, call me, Global net solutions, FONBOX и 2be в цялата страна. Повече информация за актуалните предложения от vivatel може да бъде получена на номер 087 123 и уебсайт www.vivatel.bg.

Коментар