eFellows представя ново енергоспестяващо решение на база VMware

Българският системен интегратор eFellows ще представи ново VMware базирано решение за спестяване на електроенергия, на фирмения си щанд в рамките на втория форум за виртуални технологии на VMware у нас „Virtualization – The IT Talk Of The Day“. Решението позволява автоматично стартиране и изключване на сървъри, в зависимост от степента на натоварването им в корпоративна среда. Ще бъде представен и проект, интегиращ работата на физическо устройство Barracuda Load Balancer и виртуални машини.
Форумът „Virtualization – The IT Talk Of The Day“, който се организира от VMware и дистрибуторът за България NDB, ще се състои на 15 май 2008 г. в зала „Роял“ на столичния хотел „Шератън“.
Регистрацията започва в 10.00 ч., а управителят на eFellows Иван Павлов ще направи презентация, чиито старт е в 11.15 ч. Той ще представи успешнен проект, включващ най-голямата реализация на VMware решения в България. В рамките на презентацията ще бъде детайлно разгледана инфраструктурата, а накрая ще бъде осъществена и демонстрация на живо – директно от мрежата на клиента.
Фирма eFellows е в партньорски отношения с VMware от септември 2007 г. и към момента е със статут на Enterprise Partner.

Коментар