Steganos Privacy Suite – съхранява важните данни

Steganos Privacy Suite позволява създаване на сигурно място - сейф, където се съхраняват конфиденциалните данни

Steganos Privacy Suite позволява създаване на сигурно място – сейф, където се съхраняват конфиденциалните данни

Steganos Privacy Suite е полезен набор от инструменти за сигурно съхранение на пароли и частни данни. Приложението използва принципите на стеганографията, за да кодира и скрие от неупълномощени лица чувствителната информация.

Основната характеристика на програмата е възможността за създаване на сигурно място – сейф, където се съхраняват конфиденциалните данни. Достъпът до файловете в сейфа е защитен с парола, като потребителят може да зададе секретни сейфове, които използват различни пароли.

Сейфът може да бъде скрит чрез прикачане към медиен файл и потребителят да го „монтира” автоматично като локален диск с цел бърз достъп до съхраняваните файлове.

Пакетът включва инструмент Passwords Manager, който съхранява пароли, информация за кредитни карти и отметки. Този модул използва различна парола и позволява автоматично отваряне на уеб страница, която изисква данни за логин.

Полезна функция е също така възможността за изчистване на проследимите елементи от браузъра и други системни локации. Така например, можете да изтриете историята на браузъра, временните файлове на Windows и списъка с последните отворени файлове от Explorer или Microsoft Office.

Ако искате да изтриете за постоянно файлове или папки, Shredder помага за премахване на всяка следа от компютъра. Този инструмент помага също за освобождаване на място и планиране на операции за почистване на диска.

Даунлоуд: Steganos Privacy Suite

Коментар