360-градусов поглед върху България със съдействието на Sony Ericsson

Sony Ericsson има удоволствието да ви покани на откриване на изложбата на открито „360˚ България” на 20 май 2008 г., от 19:00 ч. на „Моста на влюбените” до НДК.
В продължение на 4 месеца гражданите на София, Варна, Пловдив и Бургас ще могат се насладят на 120 уникални снимки от България, направени от въздуха с парапланер от фотографа Александър Иванов.
Наред с официалния спонсор Globul, изложбата се осъществява със съдействието на Sony Ericsson.  Чрез тази инициатива шведско-японският производител на мобилни телефони ясно демонстрира ангажираността си не просто към красивите и неповторими гледки, но и към възможността те да бъдат улавяни и показвани на възможно по-голям брой хора.
жителите и гостите на столицата ще могат да разгледат снимките от „360˚ България” от 20 май до 18 юни, на „Моста на влюбените” до НДК, след което изложбата ще се премести в Бургас (26 юни – 23 юли), Варна (31 юли – 28 август) и ще приключи в Пловдив (5 септември – 3 октомври).
Запечатването на всеки един миг е основна линия, застъпена в продуктите на Sony Ericsson и особено в Cybershot серията. Камерафоните предлагат все по-големи и оптимизирани възможности за снимане и споделяне на заснетото (чрез MMS или блогване например).
Sony Ericsson традиционно провежда инициативи и кампании, насърчаващи фотографията –  компанията подкрепя множество световни и национални фотоконкурси и състезания. В началото на тази година представи преживяването, наречено “Body in Motion” в Mall of Sofia, където посетителите, застанали пред камерата на K850, можеха да се видят в 9 последователни кадъра и да си изберат най-добрата снимка.

Коментар