Първо по рода си обучение по продажби за стартиращи предприемачи и малки фирми

Първото по рода си у нас специализирано обучение по продажби за стартиращи предприемачи, малки и средни фирми, набира участници. Обучението, наречено „Рестарт на продажбите“, ще започне на 23 юни и ще продължи четири седмици. Занятията ще се провеждат в учебната зала на софтуерната компания ERP.BG (на бул. Ген. Столетов 11) всеки вторник от 18:00 – 21:00 часа.

Курсът е подходящ за всички, които имат желание да продават ефективно като се научат да откриват по-лесно потенциалните си клиенти, да привличат и задържат вниманието им и да затварят сделките успешно. Учебната програма е създадена специално за екипите на стартиращи и малки фирми, за които продажбите са от ключово значение.

„На практика продажбите са първото, за което един стартъп трябва да помисли. Той може и да няма добре развит финансов или маркетинг отдел, но най-често не може без ефективни продажби от самото начало“ – обяснява лекторът Стоян Тасев – „Уменията за продажби могат да осигурят на една малка фирма средства за нейното спокойно развитие, да повишат стойността на един стартъп при разговори с рискови инвеститори и като цяло – да променят сериозно неговото развитие.“

Стоян Тасев е специалист и обучител по продажби и умения за преговаряне, който съчетава теоретичните познания в тази сфера с богат практически опит. Работил е на всички нива на продажбите, започвайки от продавач в магазин, преминавайки през ръководител на търговски екипи и достигайки до развитието на успешен собствен бизнес, в чиито продажби Тасев заема ключова роля. През последните години той е лектор на редица обучения по продажби и преговори.

Събитието се организира от обучителя Стоян Тасев и образователния портал Uchi.bg, с подкрепата на софтуерната компания ERP.BG. Повече информация е достъпна в уеб сайта на обучението: http://prodajbi.uchi.bg/.