Гледайте Индиана Джоунс безплатно с AVG Internet Security

Бизнес Софтуер Дистрибутор (www.bsd.bg), оторизираният дистрибутор за България на продуктите за антивирусна защита и сигурност на компанията AVG Technologies, обявиха, че всички клиенти закупили софтуера AVG Internet Security чрез риселърската им мрежа от 22 май до 10 юни 2008 г., ще могат да получат отстъпка на стойност един или два билета за премиерата на филма „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.
Следвайки своята политика да дава на клиентите си повече от очакваното, българският дистрибутор на софтуер Бизнес Софтуер Дистрибутор предложи нова промоция с конкретна полза за всички любители на киното:
Всеки клиент закупил AVG Internet Securitry до 3 лиценза ще получи отстъпка 12 лв. (цената на един премиерен билет), а всеки клиент закупил 5 или повече лиценза ще получи отстъпка 24 лв. (цената на два прeмиерни билета).
„Гледането на филм на голям екран в салон със страхотен съраунд звук, докато похапвате ароматни пуканки или отпивате от кока-колата си, е преживяване, което не може да се сравни с гледането на незаконно изтеглени/откраднати и нискокачествени копия на филми от Интернет. Затова ние решихме да направим нещо по въпроса. Сега всеки наш нов клиент ще може да се наслади напълно безплатно на кино-шедьовъра на Джордж Лукас, Стивън Спилбърг и Харисън Форд“, заявява инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Както във филмите с Индиана Джоунс, така и в реалния свят има постоянна борба между доброто и злото, креативните и крадците, създаващите и разрушаващите. Подобно и при работата в Интернет можете да попаднете както на полезни, така и на зловредни и опасни програми. AVG Internet Security е от страната на “добрите” и винаги бди над сигурността на компютърите ви.“
„Не е тайна, че голяма част от компютрите в България (официално 69%) ползват нелегален софтуер. От друга страна в Мрежата се разпространяват значително количество нелегални филми, музика и други обекти на авторското право. Често клиентите не виждат реалната полза от това да заплатят ползваните продукти. Сега ние добавихме още стойност към и без това качествения софтуер срещу Интернет заплахи – AVG Internet Security. Според нас това е една добра стъпка в правилната посока, от която печелят всички – производителите, разпространителите и потребителите“, казва инж. Михаил Матеев, ръководител на софтуерните продажби в Бизнес Софтуер Дистрибутор.

Коментар