D-Link проведе обучение за партньори в София

Нови продукти и цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и средния бизнес бяха представени на 27 май 2008 на Техническия Семинар на DLink в столичния хотел „Вега”.
На еднодневният тренинг, част от партньорската програма на DLinkPartner +,  присъстваха дилъри, риселъри, системни интегратори, представители на веригите за продажба на дребно и дистрибуторите на компанията от София и страната. Пред тях, както и пред останалите гости на семинара, мениджърът на DLink България Анелия Чакърова изложи накратко стратегията на компанията към българския пазар и региона, потвърди фокуса върху корпоративния сектор и проектния бизнес и разкри механизмите, с които DLink подпомага партньорите в утвърждаването на марката на пазара.
Специален гост  и лектор на събитието бе техническия директор на DLink Румъния – г-н Сорин Опреску, който представи Решения от DLinkза Сигурност и защита на мрежите и на информацията (NetDefend и UTM Firewalls, Business Wireless Solutions, Wireless Switching, Surveillance Productsand IP Cameras), както и Комуникационни устройства и решения от корпоративен клас (xStack Switches Layer 2/3 Managed Switch portfolio).
Друг акцент в програмата и представени от технически директор в DLink България  – Олег Стоянов, бяха водещите на пазара WirelessN продукти на DLink, Green Ethernet комутатори от DLink, нови Технологии и Продукти за Безжични Мрежи за дома, офиса, малкия и среден бизнес.
Обучението продължава в софийския офис на DLink (28-29 май 2008) с двудневна техническа сесия  с тестово оборудване и опитна постановка за SI и VAR партньори на DLinkна тема: „Решения за сигурност от DLinkзащитни стени и системи за видеонаблюдение”. Участниците в този тренинг на г-н Сорин Опреску, са първите в България преминали успешнои получили Сертификат за DLink Security Certified Specialist.

Коментар