Samsung отваря център за бързи ремонти в София

Центърът за бързи ремонти на Samsung ще приема всякакви мобилни устройства на марката – както гаранционни, така и извънгаранционни

Центърът за бързи ремонти на Samsung ще приема всякакви мобилни устройства на марката – както гаранционни, така и извънгаранционни

Samsung отвори първи по рода си център за бързи ремонти в София. В него компанията ще извършва ремонти на мобилни устройства в рамките на един час или „в най-кратък срок” за случаите, когато ремонтът изисква повече време.

Всички ремонти, които налагат подмяна на части, неналични в момента, ще се забавят съответно с времето, необходимо за доставката на резервната част, като стремежът на Samsung е това да става в рамките на един ден, поясниха от компанията.

„Надяваме се да сме полезни за всички наши клиенти и особено за онези, които не могат да си позволят да останат без телефон за повече от час”, коментира новата услуга Венцислав Иванов, мениджър „Сервизен отдел” в Samsung България.

Сервизният център разполага и с т.нар. „Experience” зона – място, в което клиентите могат да разгледат и тестват различни Samsung мобилни устройства, както и аксесоари, които могат да закупят на място, а също така да наблюдават на екран как се извършва ремонтът на тяхното устройство.

Центърът ще приема всякакви мобилни устройства на марката – както гаранционни, така и извънгаранционни, като клиентите няма да дължат допълнително заплащане за експресните услуги. Партньор на Samsung в извършване на сервизните услуги в новия център е „K и К Сервиз”.

Коментари по темата: „Samsung отваря център за бързи ремонти в София”

добавете коментар...

  1. peshotoshev

    ул.Коста Лулчев 58А зад скай сити мол.

  2. ?

    не беше лошо и адрес да има..

Коментар