Некском – България стартира продуктов уебсайт за WiMAX услугите си

Некском – България официално стартира нов продуктов уебсайт за WiMAX услугите си – wimax.nexcom.bg. Той е насочен към всички потребители на интернет и телефон в страната и предоставя детайлна информация за WiMAX услугите на компанията – високоскоростен интернет, фиксирана телефонна услуга и пренос на данни, доставяни по безжичен път.
Уебсайтът е основен информационен, платежен и активационeн канал за тези услуги. Той дава възможност на потребителите да се запознаят с услугите, цените и покритието, да направят онлайн поръчка, да прочетат повече за технологията и нейните ползи и да открият актуални новини. Информацията в него е разделена в два основни сектора – частни и бизнес клиенти, за да може всеки един клиент да намери бързо специализирана информация според своите потребности и изисквания.
Новата интернет страница на Некском има ключова роля за представянето и налагането на тези сравнително нови за България услуги.
Следващата стъпка в развитието на уебсайта ще бъде  добавянето на допълнителни възможности за онлайн регистрация на нови клиенти и онлайн закупуване на избраната услуга или пакет от услуги през wimax.nexcom.bg.
Сайтът се отличава с модерен и свеж дизайн, лесна навигация и допълнителни визуално-атрактивни и нестандартни решения. Той получи номинация в категория Технологии на Международния Уеб Фестивал Албена 2008, където беше оценяван по няколко критерия: идея–съдържание, дизайн-навигация и техническа реализация–функционалност.
Създателят на продуктовия сайт на Некском е българската компания Ладжър ООД, която освен в уебсайтове специализира в създаването на готови софтуерни решения, софтуер по поръчка, дизайн и информационни услуги.

Коментар