Специална категория Euro 2008 във Vodafone Live!

От 7 юни футболните запалянковци могат да проследят всички мачове от Евро 2008 като посетят специалната секция на портала. Тя съдържа „Мач на живо” с месечен абонамент 2.90 лв.; „Видео дневник” включващ играните мачове, разделени на полувреме, студия с коментари, голове, дузпи срещу 1.80 лв. месечно; „Видео новини” със снимки – голове, дузпи и червени картони. В допълнение към тази категория, потребителите имат възможност да си направят месечен MMS абонамент на стойност 2.40 лв., за да получават информацията директно на мобилния си телефон чрез MMS.
В секция „Резултати” абонатите ще могат да прочетат за головете и дузпите само броени секунди след като са отбелязани . Като допълнителна опция те имат възможността да се абонират за SMS-резултати, които да получават срещу 1.20 лв. месечно.
Секция Евро 2008 на портала (live.mtel.bg) съдържа и категориите: „Прогнози”, „Интервюта”, „Новини”, „Анализи и статистика” и „Програмата”, която включва информация за разпределението на отборите по групи и предстоящите мачове с дати и часове. Тези пет категории са със свободен достъп за търсене на информация, който не изисква абонамент.
 Освен информационните категории, в тази секция футболните фенове ще разполагат и с развлекателна „Фен зона” за забавления. Тя включва интересни игри, теми, мелодии, видео, картинки, които са на различни цени според вида на съдържанието. В отделна чат- стая „Euro 2008” на спортния чат-канал ще се водят разпалени дискусии относно съдийските решения и точния брой на головете.
От 7 юни на разположение на спортните маниаци е и специален „Пакет Euro 2008” на стойност 4.90 лв., включващ всички категории от секция Евро 2008.

Коментар