Проблеми с първото обновление до Windows 10

Потребители на Windows 10 се оплакват, че първото обновление на системата блокира

Потребители на Windows 10 се оплакват, че първото обновление на системата блокира

Microsoft пусна по-рано тази седмица първото голямо обновление на операционната система Windows 10, номерирано като KB3081424 и целящо да коригира откритите след 29 юли (когато излезе новата ОС) грешки.

Обновлението има обем 320MB за 64-битовата версия на Windows 10 и малко над 150 MB за 32-битовата система. Само едно денонощие след пускането на KB3081424 в Windows Update, много потребители алармираха за проблеми с обновлението.

Оплакванията се свеждат до това, че при опит за инсталиране на обновлението системата издава съобщение, че не може да завърши процеса, а след рестартиране зациклянето се повтаря.

Microsoft все още не е предложила решение на проблема. Очаква се компанията да коригира възможно най-скоро този бъг, като е възможно това да стане и с обновлението Windows 10 Service Release 1, което трябва да се появи на 10 август.

Коментари по темата: „Проблеми с първото обновление до Windows 10”

добавете коментар...

  1. Иван Петрович

    споко братя пуснете си ОС ПРАВЕЦ още малко остава дописвам с нещо на бейсик
    10 RUN WINDOWS
    20 READ DATA 1000
    30 IF A>0 THEN GO TO 40
    40 RUN LINUX
    50 END
    😉

  2. Нафуф

    бг и Фофу на вас двамата са ви малки дължините на usb флашките, затова ви хакат в портовете с големи уй-ве.
    Това е голям резил, излагация от Microsoft – Windows 10 е подобрено издание на поредния боклук. Новият боклук е по-голям боклук от старият.

  3. бг

    На калпава ракета космоса й крив. Като сте индианци много ясно че ще омажете уиндоуса. Ако знаете малко поне няма да имате един бъг дори.

  4. Християн Стаменов

    Противниците на Уиндоус, както винаги, злорадстват. Всяка версия на Уиндоус в началото прави проблеми, но винаги те с времето се коригират. Така беше и с обичания ХР, когато той излезе, така беше и с 7. Това е нормално, после нещата ще се нормализират.

  5. Anonymous

    Затова ползваите си бъгясалия Windows аз ще продължа да си използвам Linux Ubuntu – Mint – Debian поне при тях няма такива грешки и бъгове при обновленията 😉

  6. Фофу

    Аз пък пожелавам на Ив руската ОС “Акно” .

  7. ввв

    Проблема се оправя като се изтрият от регистрито записи за неактивни потребителски акаунти.

  8. бг

    Ив ама колко си прост ти явно не си виждал компютър в живота си. Тези които ги имат проблемите са може би индианци като теб!

  9. Ramiress

    Ив, досега работил ли си с Уиндоус ОС?!
    Питам, защото от поста ти не си личи да правиш разлика между “Син екран на смъртта” (BSOD) и грешка в процеса на ъпдейтване.

  10. fujiyama

    99% от тези с този проблем най вероятно спират компютрите си със задържане на power бутона и скапват обновлението и после се стига до това.

  11. Емко

    Това не е син екран на смъртта.

  12. Ив

    Традиционен син екран на смъртта – да пожелаем много успехи и много сини екрани на всеки 🙂

  13. Ив

    УаУ върна се най-сетне традицията на добрия стар Windows 95, да забива и зацикля 🙂

Коментар