Apple подготвяла принципно нов продукт

Разработките на Apple обикновено остават в тайна до деня на официалното им представяне, което поражда постоянни слухове за нови продукти на компанията. Според финансов анализатор от Global Equities Research, в момента Apple работи над голямо извито устройство от стъкло, подобно на монитор или телевизор.

Много вероятно е Apple да разработва съвършено нов продукт, твърди Трип Чаудри, цитиран от Tech Trader Daily. Според неговото описание, тайнственото устройство има стъклен екран с диагонал от 27 до 50 инча и прилича на предно стъкло на автомобил или извит монитор. В устройството са вградени различни датчици.

Засега няма никаква информация кога подобен продукт ще се появи на пазара – това може да стане след година, две или пет години. Не е изяснена и функционалността на устройството – очевидно то може да бъде телевизор, компютър, дигитално табло за магазини или предно стъкло за електромобил на Apple.

“Смятаме, че става въпрос за следващо поколение изчислително устройство, което се управлява напълно с жестове”, пише Чаудри. Apple, от своя страна, не коментира слухове за бъдещите си продукти.

Коментари по темата: „Apple подготвяла принципно нов продукт”

добавете коментар...

  1. АЗ

    Апле, що не патентовате прозореца, И зомбитата ще си мислят, че вие сте го измислили.

  2. Ханс

    Поправете заглавието 🙂

Коментар