НЕТ ИС откри собствен център във Варна

Технологичната компания НЕТ ИС, част от холдинговото дружество ВМ Финанс Груп, отваря нов филиал на град Варна.
„НЕТ ИС има голям брой клиенти в североизточния регион на страната. За да им предоставим по-добро обслужване и бърза експертна услуга, решихме да инвестираме в откриване на наш център в морската столица”, коментира инж. Деян Дънешки, управител на компанията.
Бизнес активността и перспективите в региона нараснаха значително през последните години, което подтиква НЕТ ИС да търси и нови клиенти там, добави Дънешки.
Центърът ще обслужва фирми, учреждения и граждани от Варна и региона. Наличната складова база ще осигури по-бързи доставки, навременно гаранционно обслужване и последващо оптимизиране на вече изградени ИТ решения, уточниха от компанията.
Регионален мениджър за град Варна е инж. Ивайло Донев, който има над 10-годишен опит в сферата на информационните технологии, както на българския, така и на международния пазар. Донев притежава две магистърски степени - по електронно изчислителна техника и информатика.
Варненският офис на НЕТ ИС ще предлага пълното портфолио от продукти и услуги на компанията, вкл. дистрибуция на техника и софтуер, проектиране и изграждане на структурни кабелни системи, решения за непрекъсваемо електрозахранване, мрежова сигурност и др.

Коментар