LG създаде джобна клавиатура с реален размер

LG Rolly Keyboard се прегъва между четирите реда клавиши, за да се превърне в лесен за носене стик

LG Rolly Keyboard се прегъва между четирите реда клавиши, за да се превърне в лесен за носене стик

LG съобщи, че ще представи първа по рода си твърда навиваща се преносима безжична клавиатура по време на изложението за потребителска електроника IFA 2015 в Берлин, Германия, в началото на септември.

За разлика от други преносими клавиатури на пазара, LG Rolly Keyboard се прегъва между четирите реда клавиши, за да се превърне в лесен за носене стик, който се побира във всеки джоб, дамска чанта или куфарче.

Писането на Rolly Keyboard е удобно, благодарение на високо-контрастните клавиши и разгъваемата стойка за мобилни устройства, както и на разстоянието от 17 мм между центъра на два съседни клавиша (т.нар. key pitch) – почти като при повечето клавиатури за настолни компютри (18 мм).

Две масивни напречни рамена се разгъват, за да поддържат телефоните и таблетите в изправено положение

Две масивни напречни рамена се разгъват, за да поддържат телефоните и таблетите в изправено положение

Изработена от ударо-устойчив и издръжлив поликарбонат и черна ABS пластмаса, клавиатурата осигурява усещане при писане, което не е характерно за гъвкавите силиконови клавиатури.

Две масивни напречни рамена се разгъват, за да поддържат телефоните и таблетите в изправено положение. Самото разгъване на клавиатурата Rolly Keyboard автоматичнo й позволява да се свърже чрез Bluetooth 3.0 едновременно с две различни устройства, като превключването става чрез натискане на едно копче.

Единична AAA батерия захранва клавиатурата за период до 3 месеца при стандартна употреба.

Rolly Keyboard ще дебютира на пазара в Съединените Щати през септември, а по-късно и на ключови пазари в Европа, Латинска Америка и Азия. Цените ще бъдат обявени от местните партньори на компанията.

Коментари по темата: „LG създаде джобна клавиатура с реален размер”

добавете коментар...

  1. nikssa23

    Лека полека ще се върнем пак на лаптопите както е тръгнало с екраните и клавиатурите. 😀

Коментар