Обучение по ефективни продажби ще подобрява уменията за преговори

Стоят Тасев ще бъде лектор на предстоящото обучение по продажби

Стоят Тасев ще бъде лектор на предстоящото обучение по ефективни продажби

На 26 и 27 септември в София ще се проведе първото по рода си у нас обучение „Ефективни продажби със Стоян Тасев”. Целта на събитието е да подобри търговските умения на българските предприемачи и търговски специалисти.

Курсът ще се проведе в учебната зала на софтуерната компания ERP.BG (на бул. Ген. Столетов 11), а лектор ще бъде дългогодишният обучител по продажби Стоян Тасев, който ще предаде своя богат практически опит в тази сфера.

„Това обучение ще ви изненада, провокира и мотивира да станете победители не само в продажбите, а и в живота. Ролевите игри, уъркшопите и брейнстормингите, които ще направим, ще ви научат как лесно да изграждате перфектно първо впечатление и трайно доверие у събеседника – качества, ценни в работата и в личния живот. Ще разберете още кой е вашият ключ към успеха в продажбите и ще си изградите цялостна стратегия за ефективното им завършване” – обяснява Стоян Тасев.

Лекторът е специалист и обучител по продажби и умения за преговаряне, който съчетава теоретичните познания в тази сфера с богат практически опит. Работил е на всички нива на продажбите, започвайки от продавач в магазин, преминавайки през ръководител на търговски екипи и достигайки до развитието на успешен собствен бизнес, в чиито продажби Тасев заема ключова роля. През последните години той е лектор на редица обучения по продажби и преговори.

Обучението е подходящо за всички, които желаят да продават ефективно и по този начин да увеличат конкурентоспособността и доходите си. Курсистите ще научат как да презентират по достъпен и интересен начин, да разпознават потребностите на клиента, да преговарят уверено и да продават като затварят сделките успешно. В програмата на курса са включени още: етапи на продажбения процес, типове клиенти, как се реагира след първото „не”, както и как се изграждат цялостна стратегия и система на продажби.

Събитието се организира от обучителя Стоян Тасев и образователния портал Uchi.bg, с подкрепата на софтуерната компания ERP.BG.