Фадата събра застрахователни и IT специалисти от цял свят на INSIS Users’ Forum


На 12-и и 13-и юни 2008 г. в Златни пясъци се проведе Вторият INSIS UsersForum. През тази година форумът на Фадата, събра два пъти повече участници от миналогодишното събитие, провело се в турския курорт Анталия. За да се запознаят с новите тенденции в застраховането, а така също и да научат за най-новите развития на функционалността на INSIS, в MeliaGrandHermitage,в к.к. „Златни пясъци”, пристигнаха участници от различни страни и региони– България, Румъния, Сърбия, Гърция, Русия, Украйна, Казахстан, Грузия, Турция, Дубай, Полша, Австрия, Португалия, САЩ, Бахрейн и др.

Форумът стартира с презентацията Company Road Mapна Анри Леви, президент на Фадата. Г-н Леви представи резултатите от дейността на компанията за последната година и плановете за бъдещото развитието на Фадата и INSIS. Сред новините на тазгодишния форум бе преструктурирането на Фадата в акционерно дружество, плановете за регистрация на българската фондова борса, както и предстоящото откриване на нови клонове в Украйна и Португалия (Фадата разполага с офиси в Румъния и Сърбия). „Благодарение на усилията на целия екип, през изминалите две години Фадата претърпя значително развитие и завоюва водещи позиции на пазарите в съседните балкански страни, Източна Европа и региона на СНГ. Щастливи сме, че Фадата и INSIS се разпознават като глобална компания с висококонкурентно на световно ниво решение за застрахователния бизнес. Занапред плановете ни са да разширим дейността си в Близкия изток, Северна Африка и Западна Европа. Догодина, по време на третия INSIS форум, се надявам да споделим с вас  за реализирането на първите западноевропейски проекти на INSIS”, каза Леви.

Акценти по време на форума бяха презентациите на Gartner, т.н. customers success storiesза внедрения на INSIS в най-голямата украинска застрахователна компания НАСК Оранта, Oman Insurance Company от Дубай, проектите за внедряване на продукта в застрахователни компании от Vienna Insurance Group, както и презентациите на специалистите на Фадата, отнасящи се до новите фнкционалности на INSIS, новата стратегия на клиентската поддръжка, както и предимствата от внедряването и използването на новия клиентски портал.

И тази година организаторите от Фадата бяха предвидили за гостите и участниците интересни мероприятия извън официалната програма, които до голяма степен допринесоха за създаването на неформална атмосфера и осъществяването на ползотворни контакти между участниците във форума. Повече относно форума и лекторите: www.fadata.bg/insis_users_forum/

Коментар