AVG Technologies е обявена за най-динамичната компания

AVG Technologies, водещ разработчик на софтуер за сигурност в Интернет, обяви че е представенa като най-динамично предприятие на наградите Ventura 2007 Awards.
Наградата беше учредена от Enterprise Investors, един от най-старите и най-големите частни фирми за управление на ценни книжа в Полша и Централна и Източна Европа и главен инвеститор в AVG Technologies. Наградите Вентура, сега за седма година, признават постиженията на водещите компании на фирмата и на мениджърите, отдадени на растежа на тези компании.
AVG Technologies предлага гама продукти за сигурност в Интернет за домашни потребители и малки до средни фирми (SMB). Домашните потребители могат да изберат AVG Anti-Virus, AVG Anti-Virus plus Firewall или AVG Internet Security, докато бизнес потребителите могат да изберат мрежови версии на продуктите Anti-Virus и Internet Security както и решения за файлови и имейл сървъри, базирани на Anti-Virus. Освен това, AVG Technologies осигурява безплатна основна защита срещу вируси, спайуер и уеб заплахи, които се разпространяват чрез страниците с резултати, до частни лица с AVG Free.
„Получаваме  тази награда с голямо удоволствие”, отбелязва Джей Ар Смит, главен изпълнителен директор, AVG Technologies. „AVG се гордее, че е иновативна, подвижна и отговорна за промяната на клиентските търсения и да сме наречени най-динамична компания от Enterprise Investors е потвърждение на способността ни да правим точно това.”
Други победители на наградите Вентура 2007 включват:
·                     Най-ефективна компания: Skarbiec Asset Management Holding
·                     Събитие на годината: Zelmer
·                     Мениджър на годината: Marius Marin, президент на Macon Deva
Enterprise Investors (EI) е един от най-големите частни инвеститори в ценни книжа в Централна и Източна Европа. От 1990 г., компанията е придобила активи на стойност 1.6 милиарда евро. До сега, EI е инвестирала 1 милиард евро в над 100 компании, като действа в много различни сектори в Полша и други срани в Централна и Източна Европа. Частните фондове, администрирани от EI, са инвестирали общо 150 милиона евро в 17 информационни и телекомуникационни сделки. EI финансира 90 завършени инвеститорски транзакции, като реализира годишен доход в размер на повече от 1.3 милиарда евро.
За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД

Коментар