PaintBall турнир за Купата на Мрежата 2.0

На 28 юни 2008г. на територията на комплекса Пейнтбол Мания, който се намира в двора на ВТУ „Тодор Каблешков", ще се проведе турнирът за купата на "Мрежата 2.0" по PaintBall. Събитието се организира за осми пореден път и е най-стария PaintBall – турнир у нас. През годините в него са участвали отбори на най-големите фирмите от сферата на информационните технологии и телекомуникациите в България.
Участници могат да бъдат всички представители на високотехнологичната гилдия и могат да доведат със себе си неограничен брой фенове, които да ги подкрепят. Тимовете ще бъдат от по 5 човека, а схемата на игра ще е по системата директна елиминация, като жребият ще се тегли в деня на турнира в присъствието на капитаните на отборите.
Всички желаещи ще могат да премерят силите си на територията на комплекс Мания в борба за знамето на противника. Стрелковото оборудване, боеприпасите и връхните маскировъчни костюми се осигуряват от организаторите в деня на сблъсъка.
Записването става на адрес бул. „Дондуков“ 67, от 10:30 ч. до 18:00 ч., а за повече информация можете да потърсите Антония Иванова на тел. 0889 93 97 57.

Коментар